Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan delvis tacka Mikael Ramel

för mitt skrivande då han gav mig någonting när jag var
ganska så ung
Inspiration och motivation till att börja skriva genom hans
första platta `Till Dej´
En platta med riktigt bra texter och skön musik
in i minsta tum
En platta som gör att jag inte kan låta bli att hänga med
i texterna och vara med och sjunga
då det är det värsta av gung för min tunga och mina knän
som sitter på mina ben som bara skakar
och hänger med i rytmerna
Ja, jag vill ha pengar då alla vill ha pengar
Men imorgon kommer det en ny dag, då varken du
eller jag vet vad som händer
Eller vad som sker
Och här sitter jag och lyssnar och tittar på
Mikael Ramels underbara platta Till Dej
medan jag bara ler
då det väcker upp gamla goda minnen med mycket
nostalgi
En platta som får mig att känna mig helt fri
Så Tack Mikael för det
Du är en riktigt cool lirare i mina ögon sett...

Ken Cassel
20/4-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-19 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel