Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elda på förgäves!

O roas innan något hänt
R änta som läggs på kroppen att bära då
O nödigt i förväg bara så
A llt är ju bara ännu okänt
S å energi blir ju helt i onödan bränt




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-20 08:50



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Tror jag att någon l(j)uger? Kanske att livet som suger, jobba kanske i ständigt sjå, hur att som klara dagen då, gammal eller ung människan duger?
2018-04-21

  Lars Hedlin
En stund åt gången ...
2018-04-20

  ULJO
Håller med Feliaxel. Ett klokt resonemang.
2018-04-20

    Maria Malm
Ja, det är märkligt att man ska jaga upp sig över något som kanske inte alls händer.
2018-04-20

  Feliaxel VIP
Dumt att elda förgäves
Bättre att ta dagen som den kommer
2018-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt