Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaget

 

 

en känsla av olust

nästan dysfori 

kommer över mig

 

vet att mitt jag 

är skapat för dig

 

du väljer de bästa bitarna

som en själslig konnässör

 

väljer och vrakar

i innehållsförteckning

 

den som du läser

på min utsida 

 

längst in, osynligt,

dolt för dig

ligger sanningen

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 298 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-04-20 14:42



Bookmark and Share


  Mayssa
"Jaget", är det skapat för någon?
Varför kallas det för "Jaget" isf?

Fina ord :)
2018-04-24

  S.A.I. Steve Lando VIP
välsvarvad dold sanning
2018-04-22

  Fem hjärtan VIP
Mycket fint och känslosamt skrivet!
2018-04-20

    ej medlem längre
ja, där ligger sanningen

jag gillar extra mycket "själslig konnässör"
2018-04-20

  Viksten
Bra dikt
med fint flöde
2018-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik