Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sa

 

 

låt mig se in i din själ

följa tankarnas intrikata mönster

lägga fingret på pulsen 

känna känslan

när du sa allt jag hörde

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 239 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-04-26 14:52



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Det är inte alls svårt när man lärt sig knepet !
2018-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik