Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reptilen

 

 

växelvarm

ömsom kall

ömsom het

fjälliga känslor

du slukar mig hel

en hög med ben

kvarstår

efter att jag

passerat ditt inre

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 284 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-04-26 14:51



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Klockrent!
2018-04-26

  Gunnar Hilén VIP
läcker.
2018-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik