Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarlov/ semester

sommarlov
är att köpa en ny billig kolgrill

bygga en brygga
köpa och hänga upp en hängmatta
eller en piltavla

ganska onödiga saker
som inte ens håller till nästa år

men just då,
när man gör det,
känns det som om sommaren är evig




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-21 21:41



Bookmark and Share


  Viksten
och vi skulle åkt till vårt fritidshus som
brandskadades i jul av några pundare

2018-04-22

  Larz Gustafsson VIP
"...och jordgubbar och glass"
Minns du lilla Anita?
2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP