Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Multiball är alltid lika kul


Extraball likaså

Medan flipper tabbar bara gör en sur

Så kallade rinningar

Vilket lätt får en att bara vilja slå sönder

flipperspelet för att sedan gå

TILT

Men det gör man ju inte som ni borde förstå

För när det väl kommer till flipper gäller det även

att man har mycket tur

Eller hur...

Ken Cassel
21/4-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-21 22:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kul med spel som tidsfördriv...
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel