Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låter ingen se mig i ögonen....


Bakom ögonlocken

Ingen hör min gråt

ser de tårar som faller

Allt sker inombords




Bunden vers (Haiku) av hawkeye
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-06-06 21:12



Bookmark and Share


  Emfre
Så vackert! Dessutom gav rubriken ytterligare en dimension. Vacker bild.
2006-06-06

  Åsa Gustavsson VIP
Skönt att kunna berätta med en fin dikt om det som är svårt... Hoppas nån bra läser och bryr sig.
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye