Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam eller?

 

 

då har du sällskap, sa du

 

ensamheten

skrämmer inte mig

 

att vara utan dej 

gör mej livrädd




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 266 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-04-22 09:31



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Att lära sig vara ensam skapar förutsättningar för en lyckad relation !!!
2018-04-27

    Lars J
Väl fångad känsla.
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik