Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under huden

under huden bär
vi alla skelett




Fri vers av liz
Läst 448 gånger
Publicerad 2006-06-06 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liz
liz