Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyktingar och invandring

Det finns de som bara pratar
mot flyktingar och invandring
Det finns de som bara pratar
för flyktingar och invandring

Det är ett ordkrig som dominerar
nätet, media och fikarum

Så länge båda sidorna
bara pratar denna enda fråga,
pratar de inte de frågor
som verkligen löser våra problem...

De begraver vårt lands lösningar
i en enorm allenarådande ordstorm.




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-24 09:58



Bookmark and Share


    TvåTungor
Bra och tydlig bild av det som sker...
2018-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner