Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första maj

När jag har något att se framåt
När själen är glad
Och jag sitter här och mår bra

Nu kommer en viktig tid
För att få göra min röst hörd
Nu är vi snart där, första maj




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-24 11:27



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
avanti popolo bandiera rossa..
2018-04-24

  ULJO
Viktigt att demonstrera och ge sin röst
2018-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson