Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skilda världar

Jag ser att många yngre män nu pryder sig med mycket skägg

för att få en med fullvuxen framtoning

I mitt fall; som varande äldre, är det tvärtom

för jag vill inte ha skägg

så att jag framstår som ännu äldre än jag är 




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-24 16:05



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Kommer att tänka på skäggen i TV på sextiotalet.
2018-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP