Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina toner

Döv för dina ord
Och blind för det jag ser
Men jag känner
I din närhet
En läkning av mina sår
Du helar mina drömmar
Min förtvivlade längtan
Din röst är en viskning
Från en hoppfull framtid
Du fritog min själ
Från dess olyckliga
självömkan
Jag går dit du går
Jag följer dina toner




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-24 22:49



Bookmark and Share


  Stisse
Din text berör och ger hopp att komma ur självömkan och allt som krymper oss.
2018-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Leonina