Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens gång

Jag tittar på tidens gång
följer den med blicken
hur den liksom försvinner
genom ett hål
i tillvarons mysterium

Fåglarna sjunger om
allas vår längtan
efter ett slut
på denna istid
i våra bröst

Vi är vackrast
när vi älskar
men bortom kärleken
finns alltid ensamheten
som ett hot
eller som ett löfte




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-25 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP