Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk va ont

så många ord
som vill fram
till Dig
stockas i
mitt huvud

vill ju dela
alla mina
känslor med
Dig
tänk vad skört

det kan kännas
med
en smart
android på
villovägar

men jag vet ju
vad vår kärlek är
så jag fäller inga
tårar men
jag längtar





Fri vers av Bengt VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-25 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP