Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släng ut dem?

Om vi bittert skulle slänga ut
alla flyktingar och invandrare,
skulle vårt lands problem med
sjukvården, polisen, järnvägarna,
skolan, pensionerna, osv,
ändå bestå!

Därför att alla dessa problem
beror på mest andra frågor.

Men de frågorna diskuterar
vi inte i det här landet...

För vi är sjukligt upptagna,
till 99%, att prata en enda fråga.




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-26 07:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner