Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tår

En tår faller längs min bleka skäggiga kind
Obeställd, framkallad av trakten vi brukade vakna i
Men ostoppbar forsar den vidare in i mina ord
Och det är okej, någon slags inspiration behöver jag väl

Jag önskar bara att jag kunde låta bli att tänka på dig
Jag önskar att jag inte var såhär skör och svag
Jag önskar jag kunde sudda ut varje bit av
Naivitet
Ömhet
Sårbarhet
Från inne i mig

Jag önskar att jag kunde sluta skriva om dig
Massa ord du aldrig kommer bry dig om nog för att läsa




Fri vers (Fri form) av Bakom ridån
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-26 10:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vet du vad. Egenskaperna du beskriver är väldigt värdefulla och för få förunnat. Bör istället för att suddas ut bevaras. Dina känslor för henne skapar någonting väldigt vackert. Iallafall för andra. Så där har du en positiv effekt av all din smärta av att förlorat en. Och möjligheterna att hitta kärleken igen känns väldigt stora. Sluta aldrig skriva.
2018-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Bakom ridån