Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Systrarna av nåd

räcker fram en hand till den som säger
Förlåt
Förlåt för mina synder
Det var inte min mening att vara ond och ska inte
hända igen
Ja, jag ska göra bättring och bli till allas vän istället
för att jämt göra mig själv till fienden
Så tack kära systrar av nåd för att ni räddade livet
på mig när jag höll på att förgås
Bli till ett minne blott
Vilket jag inte lär glömma bort i första taget...

Sisters Of Mercy
First And Last And Always

Ken Cassel
26/4-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-26 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel