Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har funnit en skatt!

TryggRe kan ingen vara

än Guds lilla barnaskara 

vilar tryggt i din famn

titta bara vad jag fann

jag ha funnit ordet

det heliga okänkbara,

jag har funnit bönen

helig kraft som förmår,

hela,  läka, leva

nu jag bläddrar i

den Heliga skrift

det finaste jag

fick!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-04-26 15:02



Bookmark and Share


  Guldstrimma
En psalm som kan förankras i det vardagliga livet. Ett tryggt inre barn, är en trygg själ.

Detta är en vacker psalm.
2019-01-31

  Bo Himmelsbåge
Härligt, att Du funnit en rik skattkammare, med det heliga okränkbara ordet i den Heliga skrift,
samt bönens kraft att hela, läka leva...
Då är Du väl rustad att vandra vidare genom Livet...!
2018-04-28

  Marita Ohlquist VIP
Fin text från djupet av ditt hjärta!
2018-04-27

  anits VIP
Så fint och tryggt skaldat!
2018-04-26

    ej medlem längre
Ja där har du det bästa du kan tänka dig, trygghet i liv och i död!
2018-04-26

    ej medlem längre
Dina ord ger trygghet och hopp.
2018-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy