Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal

 

 

du ringer mig

låtsas att du inte orkar skriva

men jag vet

 

du vill höra min röst




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 281 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-04-26 22:44



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Och just det betyder verkligen något !!!
2018-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik