Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen från Sargasso

 

Vindarna bär havet

på starka armar

 

dansar med bergen

när solen spelar

 

berättar för skogens träd

om hur allt är ett

 

och vägen mellan Sargasso

och Häljebol

 

är ögonblicket

när knopparna brister 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-27 12:54



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
En fin titel på din vers med en vind som går att följa och det känns som om det är allt som behövs för en stund. Du får fram styrkan i naturens krafter och sen det magnifika ögonblicket när det brister. Jag läste och tilltalades mycket av dina ord.
2018-04-28

  Nils-Robert
Riktigt bra diktat. Kontrast i namnen ger höjd. Sargasso vet alla men Häljebol vet nog ingen var det ligger.
2018-04-27

    ADI Nehlin
Fint, fint, fint
2018-04-27

  Kungskobran VIP
Vägen är krokig men bär fram till sist

Fint skaldat
2018-04-27

    Sefarge VIP
Knäckande
Lyriskt skriftat!
:}
2018-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP