Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför inte


aftonved

solen kryper ner
bakom valabergets granar
tystnaden äter dalen
orkar inte sätta på radion
telefonen är tyst

fredag kväll
vovven och jag
har förberett båten
för i morron
olja vatten ok
alla remmar spända

det är fredag kväll
kanske skulle man
hugga lite ved
för att skingra
tankarna




Fri vers av tom boreland
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-27 20:27

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Orden har en vemodig klang som berör...
2018-04-27

  Åse Tropp VIP
En ärlig och målande text!
2018-04-27
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland