Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget val; bara häng på

När jag ser regnet droppa

utanför mitt fönster

känner jag det också 

mot mina händer

och på ryggen

så tydlgt att

jag ryser

och rocken på radion

gör inte saken bättre

nu har det fortplantat

sig till hönor

på mina ben

som pickar

helt i takt med

gunget i öronen

 




Fri vers av Kim VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-28 16:13



Bookmark and Share


  ULJO
Trevlig text. Gillas
2018-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP