Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nedanför korset...

Räck mig en svamp

fyll den med vatten

släck min törst

himlen är nära

Vad att begära

Varför,

Döden på korset

Varför överger

du mig!

Liv i evighet

Lovar jag dig

som tror på

mig!

 

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-28 20:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, var och en som tror...
2018-04-29

  Bo Himmelsbåge
Joo... att bli lovad evigt liv... är nog den bästa livförsäkring man någonsin kan få!

Fin betraktelse!
2018-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy