Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trubbelmakaren

ställer alltid till det för sig
Målar fan på väggen
Visar att hans finns till och lite till
Vill verkligen synas
Kan inte bara sitta still
Kör många gånger med en riktigt dålig stil
Borde egentligen bara låsas in eller söka en tid till
Dr Phil för sitt dåliga uppförande i hopp om
att han ska lugna ner sig...

Trubbelmakaren!

Ken Cassel
28/4-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-28 21:19



Bookmark and Share


  stefan.g
Ja, de finns överallt :) Men! Det finns i allt detta ett hopp som gryr och det kan ingen släcka ut. Vad vill jag säga med detta? Jo, jag har ett flertal i min närvaro varje dag och ser dess hjärta med dess passion. Jag blir väldigt förtjust i din text då det fångar så mycket mer än bara ord....... Tack för läsningen!
2018-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel