Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är 20 år sedan <3 R.I.P. Rasmus <3

Det var en morgon, en helt vanlig morgon.
Telefonen ringde, det var din far.
Jag visste ... något är det
något som inte stämmer.

Du låg inte hos mig
Du ammade inte
Jag kände inte din
varma kropp mot min

Jag visste och jag
skyndade upp för att
svara i telefonen
sköt bort tanken
men oron gnagde
ångesten kröp

Vi avbröt samtalet
Jag närmade mig sovrummet
Det kröp i kroppen
tankarna snurrade
bara inte

Men så var det
Du var redan kall
Dina andetag var
för alltid borta
Ditt hjärta skulle
aldrig mer slå

Jag visste men jag
ville inte tro

Ramaskri inom
som inte fick
luft

Tiden stod still
och den var
kolsvart




Fri vers av Junia VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-29 19:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
berörs inom!
2018-05-04

  Maiah VIP
Ååh vad jobbigt! Hur tar man sig därifrån när man tvingas leva med sån smärta
2018-04-30

  Viksten
Oerhört berörande
2018-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP