Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tourettes med barn

 

 

Ta för fan hand om din tvätt !!!!

HELVETES TRÖTT PÅ ATT PLOCKA UNDAN EFTER DEJ

FUCK OF

LÄMNA MIG IFRED

LÅT MEJ LIGGA OCH SUPA TILL

DEN JÄVLA HUNDEN KAN NÅN ANNAN PASSA

 

så nu känns det bättre

orkar ett tag till

stötta, trösta, lösa uppkomna problem

kalla mig

FUCKING ASKUNGEN!!!!!

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-29 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik