Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regntårar

 

 

regnet är

längtans tårar

när jag följer dej

till bussen

för sista gången

ha det bra

sa jag 

vi ses

sa jag aldrig 

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 272 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-01 00:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2018-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik