Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återklanger, resenärer

Vi är glöd
vi är nattens arkitekter
svarta ballonger som stiger,
årstider och aska
mörknad bark och fotogendoft
och molnen över trädtopparna
andas in och lystrar
natten välver sig om dig
teckna dess konturer
aldrig mer skall vi veta
andas ut och allting faller
andas in,
skimmer och träkol
glöm allt salt vi har druckit
allt vi skulle bli
mina händer mot dina skuldror
vingarna brinner




Fri vers av Grävling
Läst 262 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-05-01 02:20



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fint som snö
brinner av sol
2018-05-14

  bohemen VIP
Fina poetiska bilder i denna dikt!
2018-05-10

  Nanna X
Fallna änglar?
2018-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling