Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Säger Moder Teresa i boken Det levande ordet!


Skapad för något större....

Gå ej å böka

se upp å gläds

du är skapad

för något större,

varken mer eller

 mindre!

 Låt ingen annan

än Gud tillfredsställa

dig!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 243 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-02 12:23



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
sant- jag ser fram emot mitt apoteos.
2018-06-20

  Bo Himmelsbåge
Mycket fin bild av Moder Teresa!

Kloka, Heliga och Hoppingivande ord från en Gudasänd kvinna!

Stor och varmt tack, vännen!

2018-05-03

    ej medlem längre
Det var sanna ord!
2018-05-02

    ej medlem längre
Kloka ord från en stor kvinna.
2018-05-02

  Marita Ohlquist VIP
Uppmuntrande ord!
2018-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy