Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tid och rum

tänk va
böjligt
och krokigt
det kan vara

som är
rakt och
metriskt
så mycket

bättre
det kan vara
att skriva
alfabetiskt

att i övermorgon
är det idag
som jag viskar
Ditt namn

och har Dig
i min famn




Fri vers av Bengt VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-03 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP