Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

600."EVERYTHING IS INSANE!"********

"two seconds of silence...
med bakåtkastade armar
hennes blick en sådan
fylls med blå vår...

men redan i gryningen
svanarnas kärleks viskning
huttrande ...skamset tittar
hur en KORNBLIXT spillrar färg...

"EVERYTHING IS INSANE!"

i hennes öga och allt omkring
svängde runt i delirium...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-05 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP