Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Memory Lane

Drömmen gav tankar
Skapade tankar
A trip down Memory Lane
En lång resa
Som jag inte kan släppa
Bakåt
Och framåt
Varför nu?
Har ödet något på gång?

För jag förstår inte
Varför den här resan har blivit så lång
Den här gången
Å andra sidan
Resan har pågått i över ett decennium
Och jag vet precis varför
Du är min man




Fri vers av Örnflickan
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-05 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örnflickan