Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riktning

En tanke utan riktning
följer bara med strömmen
och drunknar i de andras ändlösa viskningar.

En känsla utan riktning
spränger vad den än kommer över
på sin väg mot målet

En handling utan riktning
föder bara slavmästarna
och deras lortiga hundar




Fri vers av Bakom ridån
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-07 05:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bakom ridån