Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som en parafras till Viksten


om

om en helig ande verkligen har någon form av existens
om en gud faktiskt finns
och
om denne gud verkligen en gång sänt en uppenbarelse till oss på jorden som hjälp

måtte denna treenighet nu vara helt uppgiven
inte hjälpte det stort med den omsorgen då
och snart är det kanske slut

ja
vem tar nu över
här




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-07 19:46



Bookmark and Share


  Minkki VIP
till hela Viksten eller en viss text av honom?
2018-05-13

  Viksten
Ja, bra tänkt
2018-05-07

    Sefarge VIP
Artificiell intelligens
Tar över?
Hur intelligent
den nu är?


2018-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP