Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppsspråket

 

Jag går med sänkta axlar
och med blicken sänkt
ser jag skiten på gatorna
och duvorna som pickar

En kuvad man
En bitter man
En aggressiv man

Dagen efter går jag med
rak rygg och försöker
andas med utspänd bröstkorg

Jag söker Ögonkontakt
och ler vänligt mot alla
Stryker en liten pojke
över håret

En hoppfull man
En kämpande man
som gläds över det lilla




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 334 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-05-08 14:23

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Klokt att ändra attityd! Vänder man blicken uppåt slipper man se skiten därnere och blir varse ljuset ovanifrån!
2018-05-08

  alicja lappalainen VIP
Ett positivt förhållningssätt till livet.
2018-05-08

  Solstrale VIP
Superb kontrast som kontraherar flera perspektiv ...
2018-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten