Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frö

vitsippor i fullblom
det är vår igen
& jag har
blommat över
för länge sen


varenda cell i brand
jag skriker & skriker
igen

min arma själ
min kropp
mitt lilla frö

vissnar på nytt

livet går för snabbt nu
och jag saknar kapaciteten
att hänga med

går runt som i ett vakum
famlandes i mörkret
i full brand

besvikelsens melodi
göder tomheten i mig
du tände på någonting
jag inte längre kan kontrollera

min arma själ
min kropp
mitt frö

vissen
vilsen
tom

jag skriker & skriker
igen
utan minsta ljud

jag göds av vreden
jag livnär mig på hat

mitt frö gror bara
i kärleken

och
den är avlägsen,
borta nu

precis som jag




Fri vers (Fri form) av fröken ingenting
Läst 377 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-09 08:09



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Älskade du.
Du finns alltid inom mig.
2018-05-09
  > Nästa text
< Föregående

fröken ingenting
fröken ingenting