Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myntan i fönstret

 

aromatiskt invasiv

besk i stora mängder

vi drack drinkar 

sista gången vi sågs

 

oslipad men ändå

så vass

du,

skadat gods




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 364 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-05-21 17:09



Bookmark and Share


  jba VIP
Jag gillar hur du skriver - avklarnat och smart.
2018-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik