Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade den när jag städade på en hylla, gjorde lite små ändringar så att man kunde förstå den.


Flickor små

Flickor små,
hur ska detta gå?
Han lämnade dig ensam för att gå till en annan.
Ett \"kärleksbarn\" har du kvar,
och hon är helt utan far.
Vad gör du när du ser alla dessa sår?
När dotter bara sitter och gråter
och ber att henner fader ska komma åter.
Döden är städingt i hennes tankar,
och sorgen och smärtan är allt i hennes liv.
Du ignorerar, struntar,
i allt som har med din dotters liv.
Att hon skulle ta sitt liv,
yeah right tänker du.
Dottern försvinner och du slipper höra hennes bön.
Att hon försvinner till himlen kanske är en bra möjlighet.
hon har gjort allt hon inte borde.
Supit och haft sex med var och en.
Men en enda tanke i huvudet,
snälla du ,pappa, kom hem!
Att du struntar, ignorerar i allt.
Gör ingen nytta.
För den enda som kommer att få lida i slutändan,
är du.

\"Kära mor och kära far.
Jag ville bara berätta att jag älskar er.
Men jag orkar bara inte mer.
Jag vet att ni varit lite för upptagna för att se allt som hänt.
Men all den smärta, all den sorg jag kännt har tagit över mig helt.
Det är därför jag skriver detta avskedsbrev.
Jag ville bara berätta att jag älskar er.
Men nu kommer ni aldrig få se mig mer.\"

Flickor små,
hur ska detta gå?
Din dotter är nu död,
din man är nu borta.
Allt som finns kvar är du,
din gamla fula råtta.




Övriga genrer av Wendela Selander
Läst 494 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-10-07 21:41



Bookmark and Share


    tinky-winky
väldigt bra!! jag blev träffad! strålande
2004-10-09

  Stragedi
rakt in i hjärtat fin beskrivning också!.
Fortsätt med den där formuleringen.
2004-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Wendela Selander
Wendela Selander