Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara en liten stund , till minne av min mamma


En liten stund

 

Jag vill ha dig här ibland

När björkbladen sprutar förbi
utanför tågfönstret
och solen skiner
och jag sitter innanför ensam
med min ryggsäck tätt intill vid fönsterplatsen

Tänk om jag hade dig här igen
så tänker jag ibland
Så tar jag tag i tanken

och ritar in dig som en prickad figur
bredvid mig på sätet

Det fungerar

Jag lutar mig mot dig
och mitt huvud sjunker ner mot din axel
för du är kortare än jag.
en stund sitter vi så
Vi kan humma lite, hmm

Sen frågar du: Är du trött?
och jag svarar : Nae, passar på och vilar bara.
Sen sitter vi så där
medans tåget rullar.
När tåget kommer fram går jag
till mina målarkompisar för det är en sån lördag
och vart du går vet jag inte

Men jag är säker på att du vet.
För du gick bort för många år sedan.
Och vi förstod varann redan då
Och vi har alltid varit vänner
och kommer alltid vara




Fri vers (Fri form) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-14 14:46



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Fint tecknar Du relationen och saknaden "och vi förstod varann redan då" och gör det alltjämt
2018-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP