Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Het passionerad kyss

Du ler, jag ler.
Du säger att jag kysser som en gud.
Jag ler ännu mer, växer minst 10 cm
Jag smeker dig lätt
du andas tungt i mitt öra
en vibration genom din kropp
vi tittar varandra i ögonen
jag ser
du ler
vi böjer oss sakta fram
åt sidan
runt
och över varandra
våra läppar möts sakta
jag känner din varma andedräkt
i min mun
din tunga rör sakta vid min läppar för att sen
dras tillbaka

vi tittar länge på varandra

våra läppar rör vid varann

passionerat
lugnt
sansat livfullt
inte mer, inte mindre

En kyss




Fri vers av Patrik G
Läst 627 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-06-07 21:41



Bookmark and Share


    Erika H
Du kysser säkert som en gud.
Puss på dig för vacker text.
erika
2006-09-27

  yoyyo
oj oj.. hahah :D
denna var bra!
2006-07-24

  josefina
Oh, helt underbart skrivet!!!!! Att lasa den ar nastan som att sjalv bli kysst ;)
2006-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Patrik G
Patrik G