Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lycka

är lycka att inte ha ont?
är lycka att överleva?
är lycka att simma i choklad?
är lycka att åka till månen?
är lycka att vinna OS?
är lycka att rädda ett liv?
är lycka att vinna på lotto?
fan vet, men lycka för mig är du




Övriga genrer av Ludvig
Läst 826 gånger
Publicerad 2004-10-07 23:13



Bookmark and Share


    Sandra Petersson
fint du skriver ludde!
2004-10-15

  Ellen Herdis
*gillade*

men jag tycker det hade varit snyggare med:

"lycka

vad är lycka?
att inte ha ont?
att överleva?
att simma i choklad?
...osv"

jag gillar upprepningar
men här blev det för mycket
2004-10-07

    Göte Holmlund
tack Ludde! Simma i choklad efter att man räddat liv låter om möjligt finare än fisken
2004-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Ludvig