Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färdas

Jag färdas,
färdas fort
träden far förbi,
i rasande fart
Gula, bruna, röda
står dom där
i höstens vackra färger
ett vitt staket
en liten stuga
mitt i allt vackert
ligger den där
en äng, en sjö
alldeles bredvid
jag blir påmind
om varför jag älskar,
älskar denna vackra natur.




Övriga genrer av Ludvig
Läst 532 gånger
Publicerad 2004-10-24 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ludvig