Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natt

timmen är sen
mina andetag har lugnat sig
jag känner min kropp igen
funderar på dagen som gått
släcker lampan
tänker på morgondagen
min kropp domnar bort i sömn




Övriga genrer av Ludvig
Läst 556 gånger
Publicerad 2004-10-11 18:02



Bookmark and Share


  Markattan
Enkel och bra beskrivning av något som säkert många av dagens stressade själar upplever. Man tänker på tiden som gått och vad som ska ske, men lever vi verkligen i och tar tillvara på nuet?
2004-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Ludvig