Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt inre bubblar av värme just nu..


Du

du har fått mig att le
du har väckt min frusna själ
du har rubbat mitt hjärta
du har en röst får min mage att pirra
du har andetag som väcker mig till liv




Övriga genrer av Ludvig
Läst 376 gånger
Publicerad 2007-02-19 08:16



Bookmark and Share


  Markattan
En härligt glad text om det där sköna bubblet och magpirret ;o)
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Ludvig