Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min kärlek

att kyssa dig är som en rosa dröm
dina läppar får mig att gå i spinn
att krama dig är som att sjunka in i ett hav av bomull
att hålla din hand känns som ett sting i mitt hjärta
ditt leende gör att mina knän viker sig
dina ögons glöd får mig att sväva
du är så god som jag bara trodde helgon var
och...
det bästa...
är att du är faktiskt inte är en dröm...




Övriga genrer av Ludvig
Läst 621 gånger
Publicerad 2004-12-31 21:32



Bookmark and Share


  Markattan
Det här låter som alldeles underbara känslor! Vem har sagt att verkligheten inte kan överträffa dikten...?
2005-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ludvig