Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skitsnack är det värsta jag vet, att bara några ord kan göra människor så ont.


Gement kräk

Bakom mig tassar du och viskar..
vänder jag mig om så stannar du upp och ler vänligt
-går jag igen så känner jag ditt hånfulla leende
som en kniv i min rygg hör jag dina viskningar.





Övriga genrer av Ludvig
Läst 404 gånger
Publicerad 2007-01-11 00:06



Bookmark and Share


  Markattan
Ja, några sådana har man ju stött på i sina dagar...
Du har hittat en träffande titel till dessa dina rader.
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ludvig