Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tom och mätt


tom och mätt

En känsla av tomhet sprider sig i mig,
en gnagande, frätande, tärande känsla
Darrande fingrar, dimmig blick
kalla tår, orolig i kroppen
vad händer??
varför mår jag så här??
jag funderar och analyserar,
tänker och tänker..
plötsligt vet jag!
som en blixt från klar himmel, självklart!
så måste det ju vara!!
jag är ju hungrig för tusan.




Övriga genrer av Ludvig
Läst 361 gånger
Publicerad 2007-02-19 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ludvig