Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar ord

Jisses, jag saknar ord
hon är söt, hon är rar,
hon är underbar.
vad mer kan man begära?
känner lycka, vill ha henne nära
hela tiden, ständigt.
Kärleken är något så väldigt,
något så enastående fint.




Övriga genrer av Ludvig
Läst 670 gånger
Publicerad 2004-10-14 19:48



Bookmark and Share


    Sandra Petersson
håller verkligen med!
2004-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Ludvig